Näyttelijä osti kihlasormuksen – sitoutui rakastamaan itseään!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fred and Far -niminen koruvalmistaja on alkanut valmistamaan melko poikkeuksellisia kihlasormuksia. Pinky Promise -sormus on naisille suunnattu sormus, jonka tarkoituksena on muistuttaa naista sitoutumaan itseensä ja rakastamaan itseään.

Yritys haluaa saada naiset muistamaan, että heidän tulee kunnioittaa, arvostaa ja rakastaa itseään. Pikkusormeen tarkoitettu sormus on kelta-, valko-, tai ruusukullasta valmistettu, ja siinä kimaltelee laboratoriossa valmistettu valkoinen safiiri.

Sormuksen mukana naiset saavat kortit, joissa lukee pieni vala, johon naisten tulee sormuksen pukemisen myötä sitoutua. Kortissa lukee: ”Lupaan kunnioittaa itseäni, valita itselleni ja muistaa itseni joka päivä”. Pinky Promise -sormus on myös monien julkkiskaunottarien suosima, joista muun muassa Lucy Hale on julkaissut ylpeänä kuvan, jossa poseeraan Pinky Promise -sormus pikkusormessaan.