Neuvokas tyttö rahastaa PokeStopilla – perusti mehupisteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räjähdysmäisesti suosiotaan julkaisupäivästä lähtien kasvattanut Pokémon Go -peli on tuonut tullessaan monenlaisia lieveilmiöitä. Ihmiset ovat alkaneet liikkumaan kymmeniä kilometrejä päivässä, sinkut tapaavat toisiaan pokemoneja metsästäessä ja nyt eräs pikkutyttö on perustanut oman taukopisteen.

Imgur-sivustolla on julkaistu kuva tytöstä, joka on päättänyt muuttaa Pokémon Go -pelin kassavirraksi. Tyttö oli huomannut, että hänen kotipihansa lähistöllä sijaitsi Poke-piste, jonne tyttö päätti laittaa pienen taukopuodin pystyyn.

Tyttö on vienyt pisteelle pienen pöydän ja nimennyt puotinsa PokéStop Shopiksi. Tytöllä oli myynnissä kolmea erilaista mehua ja Doritos- sekä Lays-merkkisiä perunalastuja. Neuvokas tyttö oli päättänyt ottaa hyödyn irti siitä, että mahdollisesti jo pidemmän matkan taittaneet pelaajat saapuvat pikkupurtavan nälässä paikalle ja ostavat häneltä mehua ja perunalastupusseja.

Girl in my hometown taking advantage of having a PokeStop by her home