Nyt treenataan rullalaudalla – haastaa tasapainon ja syvät lihakset

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Henkilökohtaisena kunto-ohjaajana ja pianistina toimiva ranskalainen Raphael Doub on keksinyt uuden tavan haastaa asiakkaidensa keskivartalon lihaksia. Doub on kehitellyt treenitunnin, jonka aikana liikkeiden suorittamiseen käytetään pientä rullalautaa apuna.

Raphael Doub haluaa aina pitää asiakkaidensa mielenkiinnon kuntoilua kohtaan yllä, minkä vuoksi mies uudistaa ohjaamistaan jatkuvasti. Tällä hetkellä monet miehen asiakkaat ovat jo saaneet kokeilla pienen Penny-rullalaudan kanssa treenaamista, mikä näyttää kuvista päätellen hauskalta ja vaativalta.

Rullalaudan kanssa erilaisten harjoitteiden tekeminen vaatii keskittymistä, tasapainoa ja syviä vatsalihaksia. Rullalautaa pystyy käyttämään monissa liikkeissä apuna käyttäen sitä pallon tai voimapyörän sijaan, minkä lisäksi se lisää liikkeisiin myös erilaisen ulottuvuuden kun laudan päällä tulee tasapainotella.

#Coletteskategym avec @Raphael_doub merci @sandrinesandrinette @pennyskateboards & @vitacoco ??

Kuva, jonka Karima Hedhili (@karimagram) julkaisi