Festarikävijä avasi bajamajan oven – sitten leuka loksahti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bajamaja-nimellä tunnetut kemialliset käymälät ovat tulleet monille suomalaisille tutuksi jälleen tämän kesän festivaaleilla. Tuoreella Youtube-videolla amerikkalaiset festarikävijät kokevat elämänsä yllätyksen yrittäessään vierailla tapahtumapaikan ulkokäymälöissä.

Juuri kun New Yorkin Governor’s Ball -festivaalien yleisön edustajat ovat aikeissa astua bajamajaan, sen sisältä astuu ulos kokonainen lauma ihmisiä. Bajamajoista astelee ulos niin hääseurueita, muumioita kuin vankikarkureitakin.

The Magical Porta Potty 2, eli maaginen bajamaja -pila on jatkoa Improv Everywhere -ryhmän aikaisemmalle piilokameravideolle. Viime vuonna Gorvernor’s Ball -festareiden vieraiden yllätykseksi ulkovessassa odotti muun muassa mariachi-yhtye ja gospel-kuoro.