Sara Forsberg paljasti videolla: ”Kakkasin vaippaan 12-vuotiaana”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

22-vuotias Sara Forsberg on ennen laulajan uran aloittamista tullut monille tunnetuksi videoblogistaan, jossa hän on kertonut elämästään. Forsberg on antanut itsestään yli 700.000 seuraajalle paljon tietoa, mutta silti naisessa on monia asioita, joita kukaan ei ole vielä aiemmin tiennyt.

Forsberg julkaisi juuri Saara-kanavallaan videon, jossa hän kertoo 20 yllättävää faktaa itsestään. Kaikki asiat eivät välttämättä tule jokaiselle uutena, mutta videolta löytyy varmasti joitain faktoja, joita vannoutuneimmatkaan fanit eivät ole hänestä tienneet.

Forsberg kertoo, että hän on 183 senttimetriä pitkä. Hänen mukaansa kaikki yllättyvät aina lukemasta kunnes tapaavat naisen henkilökohtaisesti. Forsberg teki vuonna 2009 ensimmäisen videonsa, jonka vuoksi häntä kiusattiin. Erikoinen fakta naisesta oli se, että Forsberg oli pukenut itselleen 12-vuotiaana vaipat koska hän halusi tietää, miltä vaippaan ulostaminen tuntuu.