Uusi matkalaukku toimii myös menopelinä – näin sillä ajetaan!

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Painavan matkalaukun kantaminen tai vetäminen perässä voi olla epämukavaa ja aiheuttaa pahimmassa tapauksessa esimerkiksi selkäkipuja matkustajalle. Nyt Modobag-niminen yritys on kehitellyt uudenlaisen matkalaukun, joka tulee mullistamaan liikkumisen lentokentillä.

Modobag-matkalaukku on ensimmäinen laukku, joka on motorisoitu. Matkalaukussa on siis sisäänrakennettu moottori ja neljä pyörää, jotka liikuttavat kaasua painamalla laukkua eteenpäin. Moottori ei ole pelkästään sitä varten, että laukku kulkisi kevyemmin vierellä vaan ihminen pystyy myös itse ajamaan laukulla.

Modobagin julkaisemalla videolla nähdään miten vauhdikkaasti liikkuminen Modobagilla tapahtuu. Laukku tulee vain kääntää kyljelleen, hypätä laukun kyytiin ja ottaa ohjaustangosta kiinni, minkä jälkeen laukku liikkuu eteenpäin kaasua painamalla.