Äidin seksivalistus osuu ja uppoaa – tämän jokainen ymmärtää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsien elämässä tulee aina aika, kun vanhemmat joutuvat kiusaantuneesti kertomaan heille kukista ja mehiläisistä. Nyt äiti valisti aikuisia lapsiaan ensitreffien kulusta ja pojista käyttäen veistä ja sitruunaa apunaan.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa äiti antaa lapsilleen seksivalistusta melko persoonalliseen tyyliin. Äiti kertoo sitruunan ja veitsen avulla tarinan siitä miten nuoret menevät elokuviin ja tyttö päätyy lopulta menettämään neitsyytensä.

Äidin huvittavassa tarinassa tyttö ja poika ovat ensitreffeillä elokuvissa, minkä jälkeen he ajelevat metsäteille. Poikaa esittävä veitsi lupaa tyttöä esittävälle sitruunalle, että seksi ei satu. Lopulta veitsi kuitenkin lävistää sitruunan melko brutaalisti ja pettää kaikki lupauksensa.