Louis Tomlinsonilla ei ole aikaa musiikille – poikavauva ykkkössijalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä tunnettu laulaja Louis Tomlinson sai alkuvuodesta lapsen stylisti Briana Jungwirthin kanssa. 24-vuotias Tomlinson on nauttinut isyydestä täysin rinnoin ja hehkui onnea vieraillessaan America’s Got Talent -ohjelmassa.

Louis Tomlinson sai vierailla America’s Got Talent -ohjelmassa vierailevana tuomarina yhden jakson verran. Koe-esiintymisien välissä olleen tauon aikana mies oli hihkunut kolmen lapsen äidille Mel B:lle kuinka ihanaa pienen pojan isänä oleminen hänestä on.

Tomlinsonilta kysyttiin Daily Mail -lehden mukaan, että onko hän kenties tekemässä omaa musiikkia lähiaikoina. Tähän laulaja oli vastannut, että tällä hetkellä hänen poikavauvansa vie hänen aikansa ja huomionsa täysin. Tomlinson myös lupasi kannustavansa poikaa halusi hän sitten isona urheilijaksi tai laulajaksi.