Pokemon Go keskeytti ulkoministeriön ISIS-tiedotustilaisuuden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pokemon Go on ollut kaikkien ihmisten huulilla viime päivien aikana. Ihmiset ovat joko hullaantuneet itse kyseiseen peliin tai paheksuvat niitä, jotka sitä pelaavat. Osa ihmisistä on peliin niin koukussa, että ei pysty pitämään näppejään erossa siitä vaikka tilanne ei olisikaan pelaamiseen sopiva.

Pelaamiseen on oma aikansa ja paikkansa, joka ei varmasti ole ulkoministeriön tiedotustilaisuudessa. CNN on julkaissut videon, jossa ulkoministeriön edustaja lukee tiedotetta toimittajille siitä, miten maata suojellaan terroristeilta. Eräs toimittaja piti kuitenkin tärkeämpänä asiana pelata Pokémon Go -peliä kuin kuunnella tiedotusta.

Ulkoministeriön edustaja huomaa puheensa aikana toimittajan, jolta kysyy kesken lauseensa, että pelaako hän Pokemonia. Toimittaja myöntää pelaavansa, minkä jälkeen mies jatkaa puhetta. Kun tiedote on luettu loppuun hän palaa toimittajaan vielä uudelleen ja kysyy häneltä, että saiko hän yhtäkään kiinni. Toimittaja kertoi verkon olleen tilassa valitettavasti liian heikko pelaamiseen.