Seksikumppaneiden määrä – tämä on liikaa ja tämä liian vähän!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parisuhteessa kaikki eivät välttämättä halua paljastaa edellisten seksikumppaniensa määrää. Osa voi myös valehdella sänkykaverien määrästä sen vuoksi, että ajattelevat kumppanin suuttuvan kuullessaan todellisen luvun.

Daily Mail -lehti kertoo kyselystä, jonka myötä paljastui mikä olisi hyväksyttävä luku sekä miehillä että naisilla sänkykumppanien suhteen.

Kyselyn mukaan miehet pitävät naista liian kevytkenkäisenä jos hän kertoo olleensa aiemmin yli 14 miehen kanssa. Naisen mielestä miehellä oli ollut liikaa sänkykumppaneita jos heidän lukunsa oli yli 15 seksikumppania. Ideaalinen kumppanien määrä oli noin seitsemän, jolloin miehet ja naiset pitivät toisiaan kunnioitettavina kokemuksen suhteen.

Kokemattomuutta seksissä ei kuitenkaan katsottu hyvällä. Naiset ja miehet pitivät kumppaneitaan liian konservatiivisina jos he olivat aiemmin harrastaneet seksiä vain kahden ihmisen kanssa. Kyselystä kävi myös ilmi, että 13,7 prosenttia miehistä oli valehdellut sänkykumppanien määrän alaspäin ja 17,5 prosenttia miehistä oli lisännyt seksikokemusten määrää.

Kyselyyn vastanneista naisista 8,2 prosenttia oli kertonut harrastaneensa seksiä useamman kumppanin kanssa kuin todellisuudessa olivat, ja 18,6 prosenttia naisista oli valehdellut luvun pienemmäksi. Kyselyn mukaan 67,4 prosenttia naisista ja 58,6 prosenttia miehistä on kuitenkin aina kertonut edellisten kumppanien määrän totuudenmukaisesti.