Awwww, koiranpentu yrittää noutaa itseään suurempaa saalista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaiset ovat tottuneet saamaan päivän sanomalehden suoraan postiluukkuunsa, mutta Yhdysvalloissa lehti saatetaan heittää etupihalle noudettavaksi. Onneksi monissa talouksista löytyy koira, joka avustaa omistajiaan saamaan lehtensä sisälle.

Floridan Jupiterissa kuvatulla hellyttävällä videolla labradorinnoutaja Gracie yrittää määrätietoisesti noutaa päivän sanomalehteä. Koska kyseessä on sunnuntain tavanomaista paksumpi lehti ja Gracie on vasta pentu, osoittautuu tehtävä odotettua hankalammaksi.

Koiranpennut kuitenkin kasvavat nopeasti, ja lehden noutamisesta on sittemmin tullut huomattavasti helmpompaa. Myöhemmin kuvatulla videolla 14-viikkoinen Gracie toimittaa lehden omistajilleen jo paljon nopeammin.