Matkustajia vuosia piinannut nännimies jäi viimein kiinni

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanin Kioton viranomaiset ovat pidättäneet nännimieheksi kutsutun itsensäpaljastelijan. Mies ehti piinata julkisten kulkuneuvojen kanssamatkustajia kolmen vuoden ajan. 33-vuotias mies jäi kiinni esiteltyään paljasta alapäätään kahdelle teinitytölle junassa.

Pidätetty tunnetaan kuitenkin parhaiten siitä, että hän on tuijoitellut kanssamatkustajia hieroen samalla nännejään. Nännejään hierova mies on kuvattu lukuisia kertoja, ja otokset ovat levinneet sosiaalisessa mediassa.

Omien rintojen hierominen paidan läpi ei ole kiellettyä Japanissa, mutta miehen puuhia todistamaan joutuneet ovat kutsuneet näkyä erittäin kiusalliseksi. TokyoReporter.com -sivuston mukaan 33-vuotias mies on myöntenyt tekonsa, ja kertoo niiden taustalla olleen seksuaaliset motiivit. Itsensäpaljastelijan kerrotaan piinanneen kanssamatkustajia ainakin heinäkuusa 2013 lähtien.