Jennifer Aniston kertoi sydänsuruistaan – liikuttui kyyneliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jennifer Aniston oli Italiassa Giffoni Film Festival -elokuvafestivaaleilla. Nainen oli osallistunut paneeliin, jossa yleisö sai esittää hänelle kysymyksiä. Erään fanin kysymys liikutti näyttelijän yllättäin kyyneliin kun hän alkoi muistelemaan menneitä sydänsurujaan.

Fani kysyi 47-vuotiaalta Anistonilta sydänsuruihin liittyen: ”Onko sinulla koskaan ollut hetkeä kun et ole aamulla sängystä ylös noustessasi edes tiennyt kuka olet?”. Kysymyksen esittämisen jälkeen Aniston liikuttui kyyneliin ja vastasi sellaisia kertoja olleen niin paljon, että niitä ei pysty laskemaan varpain tai sormin yhteensä.

Aniston jatkoi muistuttaen, että omasta ammatista tai asemasta riippumatta kaikki ovat kuitenkin vain ihmisiä ja kaikilla on sydänsuruja. Aniston myös kertoi, että välillä hän on ajatellut, että ei pysty enää kestämään kipua tai jatkamaan. Lopulta seinän yli on vain kiivettävä ja ajateltava, että pystyy mihin tahansa.