Kissa matkusti kaikessa rauhassa skootterin kyydissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Thaimaassa on totuttu näkemään sekavia tilanteita liikenteessä, kun teillä kulkee samanaikaisesti runsaasti jalankulkijoita, lemmikkieläimiä, tuktuk-takseja ja kuorma-autoja. Kaksipyöräinen moottoriajoneuvo on kuitenkin yksi suosituimmista kulkuvälineistä. Nyt videolle on ikuistettu skootterin kyydissä kulkeva kissa.

Nakhon Si Thammaratissa kuvatulla videolla näkyy vaaleanpunaiseen paitaan pukeutunut skootterikuski sekä hänen takanaan matkustava kissa. Lemmikkieläimen asento on todella erikoinen, sillä se pitää kuljettajasta kiinni kahdella tassulla kuin ihminen. Video on lähtenyt leviämään viraalina ympäri nettiä.

Hyvin kasvatettujen lemmikkieläinten uskollisuus on omaa luokkaansa, ja joskus ihminen saa kissastaan tai koirastaan itselleen parhaan ystävän. Videon kissa luottaa todennäköisesti omistajaansa täysillä ja on tottunut kulkemaan nopeatempoisen liikenteen seassa. Videon kuvanneet naureskelevat avoimesti skootterikissalle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat