Rihanna kielsi Pokemonin konsertissaan – fanilta eeppinen kuitti takaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina monet artistit ovat kieltäneet matkapuhelinten käytön konserteissaan, koska merkittävä osa faneista keskittyy keikan katsomisen sijaan sen kuvaamiseen. Nyt Rihanna on ilmoittanut, että hänen konserteissaan ei saa pelata Pokemon Go -hittipeliä.

ANTI-maailmankiertueella parhaillaan Euroopassa oleva Rihanna kielsi pelaamisen Ranskan Lillessä järjestetyssä esiintymisessään. Samalla hän totesi, ettei halua nähdä fanejaan myöskään kirjoittamassa tekstiviestiä tyttö- tai poikaystävilleen. Eräs Pokemon-fani onnistui tämän jälkeen kuittamaan takaisin nettihitin arvoisesti.

– Rihanna on niin hiton itserakas. Minä tulin hänen konserttiinsa ainoastaan koska täällä on runsaasti tilaa etsiä pokemoneja, fani kirjoitti Twitterissä.