Nainen tilasi lipaston kotiinkuljetuksella – kaupan päälle karmaiseva yllätys

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikilla on varmasti tiedossa ainakin yksi kauhutarina postimyynnistä tai netistä tilatuista tuotteista. Yksi kertoi kirjapaketista juosseen torakoita, toinen näki tilaamassaan tuolissa pikkulapsen jalanjäljen ja kolmas sai naisten paidan miesten housujen sijaan.

Nyt otsikoihin nousee Ruth Summerbellin tilaama lipasto, jonka pahvipakkauksesta löytyi kuollut käärme. Englantilaisen naisen huonekalu oli toimitettu Brasiliasta. Käärme osoittautuikin brasilialaiseksi pytoniksi.

33-vuotias nainen luuli ensin nähneensä harhoja. Tilannetta ei helpottanut se, että Summerbell pelkää käärmeitä kuollakseen. Naista luultiin ensin pilailijaksi, kun hän otti yhteyttä huonekaluliikkeeseen. Yritys tarjosi uutta lipastoa tilalle, mutta Summerbell ei ole varma haluaako sellaista enää säikähdyksen vuoksi, Mirror-lehti uutisoi.