Tässä hän on! Mister World 2016 on kuin naisten päiväuni?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime viikolla järjestetyissä Mr. World 2016 -kilpailuissa valittiin voittajaksi 26-vuotias Rohit Khandelwal -niminen komistus. Kilpailu järjestettiin tänä vuonna Yhdysvalloissa Southportissa, jossa Khandelwal kruunattiin voittajaksi 50.000 dollarin rahapalkinnon kera.

12 päivää kestänyt kilpailu piti Huffington Post -lehden mukaan sisällään viisi tapahtumaa, joissa testattiin kokelaitten fyysisyyttä, muotitajua, multimediataitoja ja lahjakkuutta. Khandelwal onnistui osioissa niin hyvin, että vei lopulta kisan voiton ja sai omakseen myös toisenkin tittelin. Mies valittiin myös maailman haluttavimmaksi mieheksi.

Rohit Khandelwal on todella ylpeä voitostaan, ja syytä onkin. Mies sai omakseen tittelin 45 komean miehen joukosta ja on myös koko kilpailun 10-vuotisen taipaleen aikana ensimmäinen intialainen mies, joka on voittanut kilpailun.

" love you guys , Thanks for all the messages and comments , It's the main source of inspiration for me , ???"

Kuva, jonka Rohit Khandelwal (@rohit_khandelwal77) julkaisi

And we are all set for our first performance on the stage #mrworld2016

Kuva, jonka Rohit Khandelwal (@rohit_khandelwal77) julkaisi