Mila Kunis paljasti vihkisormuksensa hinnan – tilasi nettikaupasta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mila Kunis ei ole koskaan pitänyt kalliista asioista vain siksi, että ne ovat ylellisiä vaikka hänellä olisikin rahaa. Nainen kertoi Conan O’Brienille, että hän ostaa aina halvemman vaihtoehdon, jos siinä on enemmän järkeä. Sama periaate päti hänen ja Ashton Kutcherin vihkisormuksien kohdalla.

Ashton Kutcher oli kosinut Kunisia kauniilla timanttisormuksella. Nainen ei kuitenkaan enää käytä sitä nimettömässään, koska kihlasormuksen tilalle on jo hankittu vihkisormus. Yleensä vihkisormukset ovat vielä näyttävämpiä kuin kihlasormukset, mutta Kunisin ja Kutcherin tapauksessa asia on toisin päin.

Kunis halusi kapeimman mahdollisen vihkisormuksen, jossa ei ole yhtäkään kiveä. Hän huomasi, että yksinkertaisemmatkin sormukset ovat koruliikkeissä yllättävän kalliita, minkä vuoksi hän päätti etsiä Etsy-verkkokaupasta sormuksen itselleen.

Etsy-verkkokaupassa käsityöläiset myyvät itsetekemiään tuotteita sivuston tarjoaman kauppapaikan kautta suoraan kuluttajalle. Mila Kunis osti eräältä kädentaitajalta kaksi sormusta, joista hänen omansa tuli maksamaan 90 dollaria ja Ashtonin 100 dollaria.