Vauvan hauska taistelu – syödä vai nukahtaa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten syömisen katseleminen on hellyttävää. Vauvat ja taaperoikäiset nauttivat ruoalla sotkemisesta ja sen tunnustelemisesta käsillään ennen kuin he laittavat sapuskaa suuhunsa. Entistä huvittavampi näky on pikkuinen lapsi, joka on nälkäinen ja väsynyt.

YouTube-videolla nähdään suloinen tilanne, jossa nälkäinen vauva yrittää syödä ateriaansa, mutta se on samalla todella väsynyt. Vauva istuu syöttötuolissaan ja kerää ruokaa käteensä. Vauva syö silmät kiinni ja ahtaa pikkuiseen suuhunsa ruokaa aina haukotusten välissä.

Vauvan haukottelusta päätellen pikkuinen tulee nukahtamaan minä hetkenä hyvänsä. Lopulta urhean taistelun päätteeksi vauva antaa periksi unelle ja nukahtaa suloisesti kesken ruokailunsa.