Viron presidentti tylytti Trumpin kannattajan Twitterissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa presidenttikisa Hillary Clintonin ja Donald Trumpin välillä kiihtyy koko ajan, ja sanasotaa harrastavat myös molempien kannattajat. Ainakin tähän mennessä Trumpin kannatusjoukot ovat osoittaneet tasonsa monin eri tavoin. Eräs niistä tapahtui viime lauantaina, kun Trumpin kannattaja yritti sivaltaa Viron presidenttiä Twitter-päivityksessä.

– Sinolet Viron presidentti. Miksi hitossa twiittailet englanniksi? Käytä omaa kieltäsi KAVERI!, nimimerkki Trump Gabbard 2016 kirjoitti.

Viesti päätyi nopeasti myös Toomas Hendrik Ilvesin tietoon, ja presidentti vastasi siihen erittäin nasevasti ja tyhjentävästi.

– Se kirjoitetaan ”Sinä olet” eikä ”Sinolet”. Virolaiset osaavat englantia, mutta muut eivät yleensä osaa viroa. Mikä on todistettu, Toomas Hendrik Ilves tylytti takaisin.

Myöhemmin alkuperäisen viestin kirjoittaja poisti viestin. Viesti oli kuitenkin ehtinyt jo lähteä leviämään sosiaalisessa mediassa, jossa se on saavuttanut suuren suosion. Viron presidenttiä on ylistetty ympäri maailmaa.