Arvausleikki kolmevuotiaan kanssa – näin se toimii

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasten kanssa pelaileminen voi olla hauskaa, mutta välillä myös hieman turhauttavaa. Eräs isä kuvasi videolle hänen ja kolmevuotiaan Amelia-tyttären arvausleikin, jonka sääntöjä tyttö ei tuntunut haluavan ymmärtää.

Lasten kärsivällisyys ei aina riitä opettelemaan sellaisia asioita, joita he eivät pidä mielenkiintoisina. Free Dad Videos -kanavaa ylläpitävä mies kuvasi videolle miten hän yritti leikkiä tyttärensä kanssa leikkiä, joka ei ollut ottaa tuulta alleen.

Isä mietti eläintä ja pyysi tytärtä arvailemaan hänen ajattelemaansa eläinlajia kyselemällä tarkentavia kysymyksiä. Isä turhautui nopeasti kun tytär keksi vain kysymyksiä, jotka eivät voi auttaa häntä arvaamaan eläintä. Amelia keksii pilailla vielä kunnolla isänsä kustannuksella kun on isän vuoro arvailla mitä tyttärellä on mielessä.