Näetkö seksiunia? Tätä ne tarkoittavat tosielämässä

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että ihmisen nukkuessa henkilö käsittelee menneen päivän tapahtumia ja alitajunnassaan olevia tunnetiloja. Tämän vuoksi villit ja erikoiset seksiunet voivatkin usein hämmentää nukkujaa.

Uniasiantuntija Kelly Sullivan Walden paljasti New York Post -lehdelle, mitä yleisimmät seksiunet oikeasti tarkoittavat.

1. Seksiä julkkiksen kanssa

Seksin harrastaminen tunnetun tähden kanssa tarkoittaa yleensä sitä, että nukkuja on itse valmis astumaan parrasvaloihin, kaipaa tunnustusta ja haluaa tehdä julkisesti vaikutuksen muihin.

2. Seksiä pomon kanssa

Pomon kanssa pelehtiminen unessa tarkoittaa sitä, että etsit jotakin, joka antaa sinulle valtaa. Haluat olla oman elämäsi pomo.

3. Entinen seurustelukumppani

Entisen tyttö- tai poikaystävän kanssa pelehtiminen on yleensä pieni muistutus siitä, millainen olit itse seurustelunne aikana.

4. Eläimellinen seksi

Eläimellinen tai eläimen kanssa harrastettu seksi ei yritä viestittää siitä, että olisit eläimiin sekaantuja. Olet hukannut kosketuksesi eläimeen sisälläsi, minkä vuoksi sinun kannattaisi etääntyä hetkeksi kaikesta teknologiasta ja keskittyä omiin tarpeisiisi.

5. Seksiä avaruusolion kanssa

Sinulla on tarve päästä taas kosketuksiin sen kanssa, mikä tekee persoonastasi ainutlaatuisen.