Pullapojat ovat tylsiä näiden leipomusten rinnalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaiset mummot saattavat leipoa lapsenlapsilleen pullapoikia tavallisten nisujen sijaan. Tokiossa bisnestä kasvattaa Kokone-niminen leipomo, jonka tämän hetken suurin myyntituote on nallepullat. Ne myydään päivittäin loppuun.

RocketNews24-sivusto uutisoi nallenmuotoisista pullista, jotka ovat räjäyttäneet japanilaiset leipomotuotemarkkinat. Tokiossa sijaitseva Kokone-niminen yritys myy söpöjä nallepullia, joiden sisällä on vaniljakermatäytettä. Leivoksia valmistetaan päivittäin rajoitettu erä.

Kokonen Twitter-tililtä löytyy runsaasti myös muita leipomotuotteita, jotka näyttävät liian söpöiltä syötäviksi. Jokainen voi hyödyntää ideoita kotona suoritettavassa pullien paistamisessa ja valmistaa tarjolle eläimiltä näyttäviä herkkuja.