Poika sai postipaketin isältä – ei uskonut silmiään sisällön nähdessään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaismies on julkaissut netissä kuvan isältään saamasta postipaketista. Pojan hämmästykseksi paketista oli löytynyt kirves ja rahaa. Lyhyestä kirjeestä kävi ilmi, että poika oli tietämättään joutunut osalliseksi isänsä erikoista kokeilua.

Mirror-lehden mukaan pojan isä oli halunnut omaksi ilokseen selvittää voiko kirveen lähettää postissa. Kirjeessä isä pyysi poikaansa lähettämään hänelle vastauksen sähköpostina. Perheenisä oli laittanut mukaan muutaman dollarin korvaukseksi vaivannäöstä.

Isän omituisesta paketista huvittunut mies julkaisi netissä kuvan kirveestä. Mies totesi kuvatekstissä: ”En oikeastaan koskaan saa isältäni postia, mutta silloin kun saan niin…”. Reddit-palvelussa julkaistun kuvan nähneet ovat olleet kiinnostuneita siitä, miksi isä koki tarpeelliseksi tietää voisiko kirveitä lähettää postissa. Toistaiseksi mieltä kutkuttavaan kysymykseen ei ole saatu vastausta.

I don't always get packages from my father but when I do…