Amber Rose kurvikkaana miestenlehden bileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisten oikeuksien kiivaana puolustajana tunnettu kohumalli Amber Rose ilmoitti viime viikolla olevansa huolestunut Yhdysvaltain presidentinvaaleista ja muuttavansa ulkomaille, jos Donald Trumpista tulisi presidentti.

Eilen Amber kuvattiin punaisella matolla, kun hän oli saapumassa Los Angelesissa järjestettyyn 2016 MAXIM Hot 100 Party -tapahtumaan. Povekas neitokainen saapui julkkisjuhliin mustassa asussa, joka nosti hänen rintamuksensa pääosaan.

Amber Rosella on kolmevuotias Sebastian-poika yhdessä räppäri Wiz Khalifan kanssa. Amber on lausunnoillaan tehnyt selväksi, että hän ei aio osoittaa minkäänlaista tukea presidentiksi pyrkivälle Donaldille, vaan päinvastoin. Aika näyttää miten presidentinvaaleissa käy.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash