Melissa Satta paljasti bikinivartalonsa – upea näky rannalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Melissa Satta teki viime vuonna kansainvälisen läpimurtonsa bikinimallina ja sittemmin hän pääsi esittelemään kykyjään myös näyttelijänä. Melissa on kotimaassaan julkkistähti myös futaritähti-poikaystävänsä Kevin Prince Boatengin kautta.

Parhaillaan pariskunta viettää Maddox-poikansa kanssa aurinko- ja rantalomaa Porto Cervossa, Italiassa. Siellä kaunotar keikisteli kirkkaanvihreissä bikineissä.

Italialaissyntyinen Melissa Satta tunnetaan kotimaassaan mallina. Hän on asunut lapsesta saakka Yhdysvalloissa, ja monista mallikaunottarista poiketen Melissa pelasi lapsena aktiivisesti jalkapalloa jopa C-sarjassa. 16-vuotiaana malliuransa aloittanut Satta niitti menestystä missikisoissa jo seuraavana vuonna. Hän on ollut mukana sivurooleissa myös muutamissa televisio-ohjelmissa. Melissa seurustelee AC Milanin jalkapallotähti Kevin Prince Boatengin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash