Mummot tanssivat nykymusiikkia – tästä mallia nuoremmille!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Somerby of Peachtree City on vanhainkoti, jossa vanhukset voivat asua omissa mukavissa asunnoissaan, mutta saavat kuitenkin apua jokapäiväisiin askareisiinsa. Vanhainkodissa järjestetään vanhuksille kaikenlaista ohjelmaa, joista yksi suosituimmista on tanssi.

Somerby of Peachtree City on julkaissut Facebook-sivuillaan hyväntuulisen videon kahdesta isoäidistä, jotka laittavat jalallaan koreasti. Video on aiheuttanut paljon hilpeyttä katsojissa ja saanut sen nähneet kaverukset kuvittelemaan itsensä parhaan ystävänsä kanssa tanssimassa vielä vanhoilla päivillä uusimpien hittien tahtiin.

Vanhainkodissa on laitettu käyntiin Discover Your Spark -niminen ohjelma, jonka ideana on se, että kaikki vanhukset löytäisivät mielekästä tekemistä kokeilemalla uusia harrastuksia. Vanhuksille järjestetään tanssin lisäksi myös joogaa, maalaamista, musiikkitunteja ja laulunopetusta.