Tyttö ja kana ovat parhaat kaverit – ystävyys ihastuttaa verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasten ja eläinten yhdessä leikkiminen on hellyttävää katseltavaa. Ehkä tämä selittääkin sen minkä vuoksi video ulkona kanansa kanssa leikkivästä pikkutytöstä on lähtenyt leviämään Facebookissa kulovalkean tavoin.

Brasiliassa eläintilan omistava perheenäiti oli kuvannut kanan kanssa leikkivää tytärtään ja julkaissut videon Facebookissa. Hän kertoi Buzzfeed-sivuston mukaan, että ei olisi voinut uskoa, että hänelle niin arkipäiväinen tilanne aiheuttaisi näin suuren reaktion muissa ihmisissä.

Videota on tähän mennessä katsottu 7,6 miljoonaa kertaa. Ihmiset ovat lähettäneet yli 10.000 kommenttia suloiseen videoon ja jakaneet sitä yli 175.000 kertaa Facebookissa eteenpäin. Kanan ja tytön ystävyys on niin hellyttävää katseltavaa, että se saa jokaisen katsojan hyvälle mielelle.