Kristen Stewart avautui lesbosuhteestaan – ei halua peitellä mitään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suhdesotkujensa kanssa parrasvaloissa paistatellut Twilight-tähti Kristen Stewart tuli viime vuonna kaapista ulos. Hän on ollut pitkään on-off -suhteessa Alicia Cargile -nimisen tuottajan kanssa. Nyt 26-vuotias näyttelijä on kertonut suhteestaan avoimesti Elle-lehden haastattelussa.

– Olen juuri nyt erittäin rakastunut tyttöystävääni. Meillä on mennyt poikki muutaman kerran ja olemme palanneet taas yhteen. Tällä kertaa ajattelen, että onpa ihana tunne. Nyt olen onnellinen, Kristen Stewart kertoi Ellelle.

Naisen rakkauselämä on ollut otsikoissa vuosien ajan, kun hän seurusteli pitkään vastanäyttelijä Robert Pattinsonin kanssa. Tällöin hän halusi pitää matalaa profiilia suhteen kanssa, koska hän tiesi leimautuvansa Twilight-elokuvasarjan hahmoon. Nyt nainen haluaa olla avoin rakkaudestaan, eikä hän häpeä kumppanuutta Alicia Cargileen.