Kendall Jenner paljasti: ”Hän saa villin puoleni esiin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotias huippumalli Kendall Jenner on näyttävän näköinen nuori nainen, mutta luonteeltaan hän on paljon rauhallisempi ja harkitsevampi muihin siskoihinsa nähden. Kendall kertoi People-lehdelle, miten hän viettää mieluiten siskojensa kanssa aikaa.

Pikkusisko Kylien kanssa Kendall kertoo pelleilevänsä ja tekevänsä kaikkea hauskaa ja lapsellista. Kimin kanssa Kendall menee mieluiten ostoksille, koska hänellä on Kendallin mukaan siskoista paras tyylitaju ja mielenkiintoisin vaatekaapin sisältö, People uutisoi.

Kourtneyn kanssa Kendall haluaa syömään, koska 37-vuotiaan Kourtneyn terveelliset elämäntavat ja ruokailutottumukset inspiroivat mallia ja saavat hänetkin valitsemaan paremmin. Khloen kanssa Kendall menee mieluiten juhlimaan, koska Khloe on hauskaa seuraa ja hän rohkaisee ujompaa Kendalliakin olemaan hieman villimpi.