Poliisin ratsialle yllätyskäänne Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmiset arvostavat ja hieman pelkäävätkin poliisia. Poliisin pysäyttäessä auton useimmat odottavat saavansa nuhteita tai sakot jonkin rikkeen vuoksi. Eräs poliisipartio pysäytteli autoja kuumana päivänä kuitenkin aivan toisesta syystä.

Videolla nähdään miten jännittynyt autossa istuva nainen ja hänen kyydissään apukuskin puolella istuva nuori mies on kun poliisi on pidättänyt heidät. Poliisi tulee juttelemaan heille ja kysyy, että onko koodi 1739 kuskille tuttu. Kuski vastaa kieltävästi, minkä jälkeen poliisi kertoo, että koodi on tehty kuuman päivän varalle.

1739-koodin mukaan ihmiset eivät saa ajaa kuumana päivänä autoa ilman jäätelötuuttia. Pysäytetty kuski alkaa nauramaan helpottuneena kun ystävälliset poliisit ojentavat hänelle ja apukuskin paikalla istuvalle jäätelötuutit poliisilaitoksen puolesta.