Sharon Stone bikineissä – ei uskoisi ikäisekseen!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Sharon Stonella on takanaan todella pitkä ja menestyksekäs ura Hollywoodissa. Monien mielikuviin naisnäyttelijä on syöpynyt seksisymbolina näyteltyään suositussa Basic Instinct -trillerissä pääosaa. Elokuvasta on jo 24 vuotta aikaa, mutta naisen vetovoima ei ole hiipunut tähänkään päivään mennessä.

Sharon Stone on vielä 58-vuotiaanakin todella upeassa kunnossa. Nainen julkaisi itsestään omalle Instagram-tililleen kuvan, jossa hän on nousemassa ylös uima-altaasta. Stone kävi kuumana päivänä viilentämässä oloaan ulkona olevassa uima-altaassa, josta noustessaan hän on upea näky bikinit yllään.

Stonella on yllään pikkuruiset kolmiomalliset bikinit, joiden avulla voidaankin nähdä, että hänellä ei ole mitään peiteltävää. Näyttelijätär toimii varmasti edelleen monien muiden nuorempien naisten esikuvana ja motivaattorina, ja saa laiskimmankin sohvaperunan haluamaan salaattia hampurilaisen sijaan.

It's so hot today! #summer16 #staycool

Kuva, jonka Sharon Stone (@sharonstone) julkaisi