Katie Price suurensi rintansa – uusi povi nyt lomakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti ja malli Katie Price yllätti äskettäin katsojat Loose Women -keskusteluohjelmassa sanomalla, että hänen mielestään kaikki lapset ovat vauvana rumia, ja ettei hän pysty ymmärtämään sitä minkä vuoksi vauvoja ihaillaan ja sanotaan suloisiksi.

Kohu on jo laantunut, ja eilen Katie Price lensi Mallorcalle, jossa hän aikoo viettää työlomaansa yhdessä aviomiehensä Kieran Haylerin kanssa. Työlomaa siksi, että Price on kiinnitetty esiintymään Magalufissa sijaitsevassa Bananas-yökerhossa.

Samalla julkkistähti pääsi esittelemään ensikerran uutta poveaan, sillä hän kävi äskettäin ottamassa jo kahdeksannen kerran lisää silikonia rintoihinsa. Katie poistatti taannoin kaiken silikonin rinnoistaan terveydellisten ongelmien vuoksi. Nyt hän otti edellisten tilalle uutta täytettä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat