Roseeviinistä tehdään nyt suklaata – väri ällösöpö!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin roseeviinistä valmistetuista nallekarkeista. Nyt markkinoille on tulossa vaaleanpunainen suklaa, jossa on makuaineena vaalean punasävyistä viiniä. Suklaalevyn nimi on Roses and Rosé.

Los Angelesissa sijaitseva suklaatehdas Compartes on tuonut markkinoille söpön vaaleanpunaisen suklaalevyn. Luksusluokan suklaalevyssä on valkoisen suklaan lisäksi kiteytyneitä ruusunlehtiä ja ranskalaista roseeviiniä. Yksi levy maksaa noin kymmenen euroa.

Roseeviini on kesään sopiva suosikkijuoma ja se nautitaan perinteisesti viileänä. Vaaleanpunaista viiniä voi siemailla useiden eri ruokalajien kanssa, mutta se soveltuu erinomaisesti myös seurustelujuomaksi. Roseeviinistä valmistetut nallekarkit myytiin loppuun kahdessa tunnissa. Suklaata näyttäisi olevan saatavilla vielä yrityksen nettikaupassa.