Mies harrasti seksiä auton kanssa – nylkytti pakoputkea keskellä tietä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä saa voimakasta seksuaalista kiihotusta epätyypillisistä esineistä, asioista tai tilanteista. Netissä kiertää parhaillaan video, jolla nähdään autoa rakasteleva mies. Herra nylkyttää ajoneuvoa takaapäin. Auton kanssa seksihurjasteluun ryhtynyt mies ei tiedä, että häntä kuvataan.

Mies suorittaa seksuaalista tyydyttämistä auton pakoputken kanssa niin kauan, kunnes kuvaaja paljastaa hänet huudahduksella. Akti loppuu nolosti ja mies juoksee pois paikalta.

Samalla videokoosteella nähdään myös monia muita erikoisia kommelluksia ja tilanteita eri puolilta maailmaa. Esimerkiksi nainen, joka heittäytyy auton eteen ja teeskentelee loukkaantuneensa. Venäjällä autoilija joutuu nimittäin usein vastuuseen, vaikka ei olisi syyllinen onnettomuuteen. Lisäksi nähdään useita kompurointeja ja kaatumisia, joista osa on nähty jo aiemmin myös Starassa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.