On revittyjä farkkuja… ja sitten nämä Bai Lingin housut!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Revityt farmarihousut olivat trendin aallonharjalla 1990-luvun alkupuolella, jolloin ne kauhistuttivat tyylikkyydellään erityisesti yökerhojen järjestysmiehiä, joilla oli vaikeuksia päästää sisään ravintolaan ”rikkinäisiin housuihin” pukeutuneita ihmisiä. Nyt trendi on kiertänyt jälleen kehää.

Vanhat muoti-ilmiöt tulevat tasaisin väliajoin uudelleen suosioon, ja revityt farkut ovat olleet jo jonkin aikaa uudelleen muotia.

Ennen trendin menemistä ohi sen täytyy kuitenkin saavuttaa lakipisteensä, ja nyt julkkistähti Bai Ling on osoittanut tuon hetken olevan lähellä. Hänet nimittäin kuvattiin eilen Hollywoodin Kiinalaisella teatterilla todella antaumuksella revityissä farkuissa, jotka lähes paljastivat enemmän kuin peittivät.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash