Surffari Anastasia Ashley bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Havaijilainen Anastasia Ashley on yksi maailman tunnetuimmista ammattisurffareista, johon vaikuttaa tosin tähden taitojen lisäksi hänen ulkonäkönsä. Anastasia on äänestetty usein maailman seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon, ja hän on tuttu näky viihdelehtien kuvista.

Nyt Ashley on kuvattu, kun hän oli nautiskelemassa vesileikeistä Miami Beachin rannalla. Hän oli pukeutunut keltaisiin bikineihin, jotka kiinnittivät huomion takuuvarmasti myös matkan päästä.

Anastasia Ashley on voittanut lukuisia kilpailuja ja hänet on usein tituleerattu maailman seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon. Vuonna 2014 sijoitus listalla voi hyvinkin olla ykkönen. 28-vuotias nainen menetti äitinsä vuonna 2008. Hän on kertonut haastatteluissa rankan kokemulsen vahvistaneen häntä urheilijana.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash