Mariah Carey povekkaana – vähempikin olisi riittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Mariah Carey näyttää naiselliselta kuningattarelta, mitä tukeekin osuvasti hänestä usein liikkuvat huhut. Äskettäin hänen kerrottiin diivailleen Caprin saarella aidossa italialaisessa ravintolassa, jossa hän vaati soittamaan omaa teemamusiikkiaan astuessaan sisään ravintolaan.

Eilen Mariah osallistui YK:n pääsihteeri Ban Ki-Moonin illalliselle, ja hän saapui melko konservatiiviseen tilaisuuteen rinnat kuin tarjottimelle pursuavina. Tällaiseen tilaisuuteen hieman vähempikin paljas pinta olisi riittänyt.

Lomamatkalla Italian Caprissa miehensä James Packerin kanssa Mariah Carey oli mennyt illalliselle Ristorante Aurora -ravintolaan. Asiakkaat huomasivat kuinka tunnelmallinen musiikki vaihtui yllättäen Mariah Careyn tuotantoon. Mariah Careyn musiikin alettua soimaan tähti itse oli astellut ravintolaan sisään. Careyn musiikki oli soinut koko vierailun ajan. Ravintola ei suostunut kommentoimaan asiaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat