Harry Potter sai uutuuskirjassa uuden fobian – fanit tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juuri julkaistu uusi Harry Potter -kirja on perinteisen romaanin sijaan Lontoossa ensi-iltansa saaneen kaksiosaisen näytelmän käsikirjoitus, ja poikkeaa näin ollen melko paljon edellisistä teoksista. Harry Potter and the Cursed Child -niminen kirja on aiheuttanut nyt faneissa hämmennystä.

Jack Thornen kirjoittamassa käsikirjoituksessa itse päähenkilölle Harry Potterille on luotu sellainen uusi pelko, joka on saanut fanit nauramaan. Kirjassa on kohta, jossa velho paljastaa ystävälleen salaisen pelkonsa. Hän ei ole aiemmin kehdannut myöntää kenellekään, että hän pelkää puluja.

Kirjan lukeneet fanit ovat tarranneet kyseiseen kohtaan ja ilmaisseet omat mielipiteensä hyvin selvästi sosiaalisessa mediassa. He pitävät pulujen pelkoa todella naurettavana kaiken sen jälkeen mitä velhopoika on joutunut elämänsä aikana jo kokemaan ja näkemään.