Morsiamen isän sydämen saanut talutti naisen alttarille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pennsylvaniassa asuva Jeni Stepien -niminen nainen menetti isänsä kymmenen vuotta sitten. Naisen isä Michael Stepien tapettiin ryöstön yhteydessä rikollisen toimesta. Michael oli elinten luovuttaja, minkä vuoksi myös isän sydän annettiin toiselle henkilölle.

Nyt kymmenen vuotta tragedian jälkeen Jeni meni naimisiin. Pittsburgh TV -kanavan KDKA-uutiset taltioivat häät, koska nainen sai todella erityisen saattajan itselleen. Mies, jonka rinnassa hänen edesmenneen isänsä sydän löi, saattoi hänet kirkossa alttarille.

Jeni oli kirjoittanut sydämen saaneelle Arthur Thomasille kirjeen, jossa hän päätti pyytää miestä saattamaan itsensä alttarille. Jeni päätti pyytää asiaa kirjeen muodossa Huffington Post -lehden mukaan siksi, että mies ei tuntisi paineita suostumisen suhteen. Pari päivää kirjeen lähettämisen jälkeen Thomas kuitenkin jo soitti naiselle ja kertoi saattamisen olevan hänelle suuri kunnia.