Velho ja jedi ottivat yhteen ilotulitteilla – älä kokeile kotona!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtuben Madcap Brothers -kanavan tuoreella videolla nähdään erikoinen mittelö, jossa jedi ja velho ottavat toisistaan mittaa. Tässä tapauksessa velhon taikasauvana toimii tosin roomalainen kynttilä ja jedinkin valomiekka on valmistettu muovista.

Kaapuun ja maskiin pukeutunut mies osoittaa olevansa todellista jedi-ainesta torjumalla roomalaisen kynttilän ammuksia lelumiekallaan.

Välillä tosin näyttää uhkaavasti siltä, että kaapu uhkaa syttyä tuleen velhon taikavoimien ansiosta. Sanomattakin lienee selvää, ettei videon kamppailua kannata yrittää toistaa kotiolosuhteissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat