Nainen antoi pakit Tinderissä – miehen olympiakulta sai katumapäälle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tinderissä pakkien antaminen on tehty todella helpoksi, minkä vuoksi monet voivatkin liian kevyin perustein antaa välillä toisilleen pakkeja ja sivuuttaa vahingossa mielenkiintoisen henkilön. Näin kävi Sabryna-nimiselle naiselle, joka ei vastannut Joseph Schoolingin Tinder-viestiin.

21-vuotias Singaporesta kotoisin oleva uimari Joseph Schooling hämmästytti olympialaisissa voittamalla monien ennakkosuosikin Michael Phelpsin miesten 100 metrin perhosuinnissa. Sabryna-niminen nainen oli seurannut olympialaisia ja huomannut, että miehen nimi kuulostaa tutulta.

Kävi ilmi, että uimari oli huhtikuussa aloittanut Sabrynan kanssa keskustelun, joka oli loppunut siihen, että nainen ei ollut enää vastannut miehelle mitään. Olympiakullan voittamisen jälkeen Sabryna tuli kuitenkin katumapäälle ja toivoi, että olisi antanut miehelle aikoinaan mahdollisuuden.