Pikkutytöllä suloinen kiukunpuuska – vanhemmilta nerokas harhautus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikkulapset alkavat kiukuttelemaan uhmaikäisenä välillä mitä omituisemmista syistä eivätkä lopeta ennen kuin saavat tahtonsa läpi. Eräät vanhemmat keksivät autossa todella toimivan keinon harhauttaa tytärtä, joka oli alkanut kiukuttelemaan kesken ajomatkan.

Äiti on kuvannut huonolla tuulella olevaa tytärtään, joka hämmentyi vanhempien avattua auton jokaisen ikkunan. Vanhemmat olivat keksineet harhauttaa kiukuttelevaa tyttöä avaamalla kaikki ikkunat, mikä saikin tytön hämmentymään johtuen äkillisestä sään vaihdoksesta auton sisällä.

Tyttö ihmettelee videolla, että mitä autossa oikein tapahtuu. Hän kysyy vanhemmiltaan, että tuuleeko etupenkilläkin näin kovasti. Tytär alkaa lopulta huolestumaan ja olemaan sitä mieltä, että heidän täytyy nyt poistua autosta, koska siellä ei taida olla kovin turvallista.