Pikkutyttö putosi ratsailta – hellyttävä vahinko videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ponit ja niillä ratsastamaan opettelevat pikkulapset ovat yhdessä todella suloinen näky. Nyt Facebookissa on alkanut leviämään Norjassa Konglungen Rideklubb -ratsastuskoululla kuvattu video, jossa pieni tyttö putoaa hevosen selästä maahan.

Tyttö on ponin selässä ja yrittää hypätä ponin kanssa pienen esteen yli. Tyttö ohjaa ponin onnistuneesti esteelle ja parivaljakko onnistuu hyppäämään esteen toiselle puolelle. Alastulon voimasta tyttö kuitenkin horjahtaa eteenpäin ja alkaa liukumaan ponin päältä alas maahan.

Poni pysähtyy ja kumartaa päänsä alas, minkä vuoksi tyttö putoaa selästä lopulta hitaasti maahan saakka. Tyttö osuu maahan kypärä edellä ja on pienen hetken ylösalaisin ennen kuin poni pukkaa tytön hellästi irti itsestään.