Sannin musiikkivideo poistettiin YouTubesta: ”Ei sopinut kaikkien suuhun”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkilaulaja Sanni julkaisi eilen YouTubessa Vahinko-kappaleen uuden musiikkivideon, joka oli osittain fanien tekemä. Kesän aikana fanit saivat osallistua musiikkivideon tekoon lähettämällä omia videoklippejä, joista osa päätyi lopulliselle musiikkivideolle. Nyt video on jouduttu poistamaan.

– Ku Vahinko julkastiin, aloin saada snäppiin videoita, joissa jengi lipsynkkaa biisiä. Yhdellä keikkareissulla snäppäsin aiheesta ja pyysin lisää samanlaisia videoita. Sain viidessä minuutissa kymmeniä lauluvideoita ja mietin että olis mageeta tehdä fanien kanssa ihan oikee musiikkivideo, Sanni kertoi videostaan aiemmin.

Videon julkaisemisen jälkeen se kuitenkin jouduttiin yllättäen poistamaan nähtäviltä, ja tällä hetkellä video on muutettu YouTubessa yksityiseksi. Sanni kertoo halunneensa tarjota faneilleen mahdollisuuden päästä mukaan musiikkivideolle ja saaneensa videosta paljon positiivista palautetta. Samalla suosikkilaulaja paljasti miksi video jouduttiin yllättäen poistamaan saatavilta.

– Video jouduttiin poistamaan, sillä muutaman soraäänen mukaan kappaleen teksti ei sopinut kaikkien suuhun. Emme osanneet tiimini kanssa odottaa, että videoon saatettaisiin rinnastaa vastenmielisiä assosiaatioita, kun lähtökohtaisesti tarkoitus oli vaan antaa faneille mahdollisuus laulaa lempikappalettaan biisin musavideolla, Sanni kommentoi.

– Kaikilta osallistujilta on pyydetty kuvausluvat. Videolla on kaikenikäisiä faneja. Alaikäisten vanhemmat ovat antaneet kirjallisen suostumuksen lapsensa videoon. Sain myös mukana paljon liikuttavia viestejä vanhemmilta, jotka halusivat kertoa miten onnelliseksi musiikkivideolle pääsy heidän lapsensa tekee. Kiitos ja anteeksi, Sanni.