Suomalainen nettitähti pani dynamiittia hydraulipuristimeen – sitten räjähti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Hydraulic Press Channel on noussut viime aikoina kansainväliseen suosioon, kun suomalaismiehen hyrdaulipuristimeen panemat lukuisat esineet ovat saaneet kyytiä ja päätyneet miljoonien nettivideoiden katsojien ruuduille. Äskettäin kanava palkittiin Tubecon-tapahtumassa.

Nyt on julkaistu uusi kansainvälinen video. Tällä kertaa Hydraulic Press Channel on suunnannut Ruotsiin ja lyöttäytynyt yhteen sikäläisen nettitähden kanssa.

Tuloksena on video, jossa yhdistetään hydraulipuristin ja räjähtävä dynamiitti. Tuloksena on video, joka hakee vertaistaan jopa Myytinmurtajista, sillä puristin kohteineen katoavat räjädyksessä silmänräpäyksessä. Aiemmin puristimeen on pantu monenlaisia tuotteita keilapalloista käynnissä olevaan moottoriin.