Dubailaiseen hotelliin rakennetaan oma sademetsä

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Dubaissa raha ei tunnetusti ole ollut enää vuosikymmeniin esteenä, jos siellä saadaan uusi hyvä idea esimerkiksi nähtävyydestä. Parhaillaan hurjaa ideaa ollaan toteuttamassa Rosemont-hotellin tiloissa, jonne ollaan rakentamassa Arabiemiraattien ainoaa sademetsää. Ja kaiken lisäksi sisätiloihin.

Kuumassa ja kuivassa Dubaissa sademetsiä ei ole luonnostaan, mutta pian turistit saavat nauttia sellaisesta luksushotellin tiloissa. Sademetsän on määrä aueta turisteille vuonna 2018. Siellä on kasvien ja puiden lisäksi myös suuri akvaario.

Ennakkotietojen mukaan suuressa maanalaisessa sademetsässä on muun muassa puroja, joissa uiskentelee oikeita kaloja. 48-kerroksinen Rosemont-hotelli kuuluu nykyisin Hilton-ketjuun ja siinä on 450 huonetta. Yhteensä hotellin ja sademetsän rakentaminen tulee maksamaan noin 300 miljoonaa euroa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash