Paris Hilton perustaa oman hotelliketjun – kilpailee oman sukunsa kanssa!

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hotelliperijätär Paris Hilton on yksi eniten arvostelua osakseen saava julkisuuden nainen. Tämä ehkäpä siksi, että hänellä on rahaa ja ulkonäköä – eli kaikkea sitä, jolle on helppo olla kateellinen. Kaiken lisäksi neitokaiselle on kasvanut rikkaan liikemiessukunsa kannustamana taitava bisnesvaisto.

Seurapiirijulkkiksena nimeään luonut Paris Hilton kuuluu Hilton-hotelliketjun menestyneeseen miljonäärisukuun. Nyt nainen aikoo astua hotellimaailmaan mukaan, mutta omalla ketjullaan. Toisin sanoen Paris Hilton aloittaa kilpailun sukunsa omistamia majoitusliikkeitä vastaan.

Paris Hilton avaa kolme ensimmäistä hotellia Dubaihin, New Yorkiin ja Las Vegasiin. Hotellit tulevat Parisin yrityksen yksinomistukseen, eikä niistä ole juurikaan hiiskuttu lisätietoja julkisuuteen etukäteen. JustLuxe-sivusto kertoo, että perijätär viettää noin 300 päivää vuodessa lentokoneessa, joten hotellien sijainnit ovat määräytyneet osaksi naisen omien tarpeiden mukaan.