Helsingin poliisi etsii söpön pehmonallen omistajaa: ”Oli kylmissään ja hieman hädissään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtaosa aikuisista muistaa lapsuudestaan tapauksen, jolloin oma rakas pehmolelu katosi esimerkiksi kauppareissulla. Vain harvoin rakas perheenjäsen löytää enää takaisin kotiin, ja siksi Helsingin poliisi onkin nyt julkaissut odottamattoman etsintäkuulutuksen.

– Pelastimme tuossa eilen työmatkalla Kumpulassa eräältä bussipysäkiltä tällaisen karvaisen kaverin hieman kylmissään ja hitusen hädissään. Liekö nallukka tippunut joltain vastikään koulunsa aloittaneelta tai pienemmältä piltiltä? Se on joka tapauksessa nyt täällä lämpimässä Pasilan poliisiasemalla, Helsingin poliisi kirjoitti Facebookissa.

Nallen omistajasta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Helsingin poliisiin sähköpostilla osoitteeseen palaute.helsinki@poliisi.fi.