Hyvästi tavalliset lihapullat – tässä tulee äijäherkkujen äijäherkku!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Facebookin yksi herkullisimmista trendeistä on ruokavideot, joilla näytetään seikkaperäisesti erilaisten aterioiden kokkailemista. Yksi videoita julkaiseva sivusto on Thrillist, jonka omaperäisiä annoksia yhdistää usein liha ja grillaaminen. Videot saavat veden kielelle.

Nyt Thrillist-sivusto tarjoilee uudenlaisen lihapullareseptin, jossa jauhelihan sisään piilotetaan juustolla täytetty habanero. Halkaise ensin habanero ja poista sen siemenet veitsellä. Täytä habanero-paprika sen jälkeen cheddar-juustolla.

Piilota juustolla täytetty paprika jauhelihan sisään ja muotoile palloksi. Kääri jauhelihapulla pekoniin, mausta ja paista 200-asteisessa grillissä 20 minuuttia. Voitele pullien päälle BBQ-kastiketta ja tarjoile.